Slik bestiller du familiemedlemskap ved Røykenbadet

Bildet viser hvordan du viser hvordan du bestiller familiemedlemskap med voksne på "trening og bad" og barn på "bad"

Voksne på «trening og bad» og barn på «bad»

Vi får mange henvendelser angående familiemedlemskap på Røykenbadet. Her kommer det litt oppklarende informasjon angående bestilling av familiemedlemskap. En familie består av 1-2 voksne og deres barn. Rabatten gjelder ikke besteforeldre og deres barnebarn. Aldersgrensen for «trening & bad» er 15 år. Personer under 15 år kan ha medlemskap på «bad». Det er fullt mulig å kombinere ulike typer medlemskap innad i familien, med voksne på «trening & bad» og barna på «bad».

 

Voksen(e) på «trening & bad» og barn på «bad»

I boksen «Trening & bad» velger du riktig antall voksne under overskriften «familie». Her kan du velge 1-2 voksne.

For barna bruker du boksen «Bad» og setter inn riktig antall barn under overskriften «familie». Her kan du velge 1-5 barn. Se bildet øverst til høyre. På dette medlemskapet kan man i boksen «trening og bad» legge inn en eller flere ungdommer over 15 år.

 

En voksen på «trening & bad»,  en voksen på «bad» og barna på «bad»

Dersom det kun er en voksen som ønsker å trene og bade, mens den andre forelderen og barna vil bade er medlemskapene åpne for det. I boksen «trening og bad» legger man inn en voksen under overskriften familie. I boksen «bad» fyller man ut en voksen og antall barn under overskriften «familie». I rubrikken for barn kan du velge 1-3 barn. Se bildet nederst til høyre. På dette medlemskapet kan man i boksen «trening og bad» legge inn en eller flere ungdommer over 15 år.

 

Barn under 2 år

Bildet viser hvordan man melder inn En voksen på "trening & bad" og resten av familien på "bad".

En voksen på «trening & bad» og resten av familien på bad

Barn under 2 år trenger ikke eget medlemskap, men må ha badebleie på. Dette kan kjøpes hos Røykenbadet for 50,- kroner.

 

Honnør

For honnør lønner det seg ikke å velge familie, da honnørprisen er rimligere enn den rabatten man før for to voksne. Pris for to voksne på trening og bad er 1035 per måned, mens for honnør 920. Tilsvarende priser på bad er 675,- per måned for to voksne og 584,- per måned for to honnør.

Betingelser for medlemskap

Dersom du ønsker å lese betingelsene for medlemskapene kan du gjøre dette på linken «Jeg har lest og akseptert vilkårene.» på innmeldingssiden eller på denne linken: http://www.roykenbadet.no/betingelser-og-vilkar/

 

 

 

 

 

Posted in Uncategorized.