PT-dager 2023

PT-dager

30.01 – 05.02 har vi PT dager.

Disse dagene kan du få testet personlig trening ved å booke en 30min gratis PT time med Frida eller Nicolas. Les mer om våre personlige trenere her.

Kjøper du PT timer i denne perioden får du 10% rabatt!

30min med PT gir deg et innblikk i hvordan det er å trene med en personlig trener, du lærer noen øvelser og får gode tips til treningen din. Ønsker du fullt program må du kjøpe flere PT timer og avtale videre oppfølging.

Book timer i vann her

Book PT-timer på treningssenter her

Når du kommer til din time: Hent kvitteringslapp i bookingkiosken i resepsjonen. Er du ikke medlem må du henvende deg til resepsjonen. Lappen tar du med opp på treningssenter og leverer til Pten. Møt opp 5min før timen starter, utenfor inngang til treningssenteret i 3etg.  

Nye ruter

Klatreveggen får nye ruter

Klatreveggen vil være stengt i perioden mandag 24 oktober til og med onsdag 26 oktober grunnet ruteskruing. I denne perioden vil det ikke være mulig å benytte veggen. Klatreklubbens planlagte aktiviteter i veggen er flyttet til torsdag 27. oktober.

Gjesteundersøkelse

Vi vil bli bedre, og vi trenger din hjelp

Vi gjennomfører derfor en gjesteundersøkelse. Undersøkelsen tar 3-4 minutter å gjennomføre, og bidrar med verdifull informasjon for oss. Ved å delta kan du påvirke oss til å bli enda bedre, og hjelpe oss med å rette oppmerksomheten der DU mener vi bør ha fokus. Klikk på knappen under for å komme til undersøkelsen, på forhånd takk for hjelpen.

Den store badedagen

Den store badedagen

Søndag 18. September feirer vi den store badedagen med halv pris på alle enkeltbilletter

Mellom kl. 11.00 og 13.00 kan barn opp til 6 år ta svømmeknappen (25 meter) og barn mellom 7-12 år kan ta 100 meters knappen. 25 meter og 100 meters knappene er gratis denne dagen så langt lageret rekker

Mor og barn kurs

Nye Aktiv mamma-kurs

Vi starter nye Aktiv mamma kurs fra onsdag 12. oktober kl 11.00.

Røykenbadet kjører «Mor og barn treningsgrupper» i samarbeid med Kiropraktor Sarah G. Movafagh. Kursene går over 6 uker. Treningsgruppene vil bevisst holdes små (maks 8 mødre på hvert kurs) slik at alle deltakere får nødvendig hjelp og tilrettelagt veiledning.

Mor og Barn treningskurs 1 passer for nybakte mødre fra ca 6 uker etter fødsel. Du trenger ingen forhåndskunnskaper for å delta på kurset.

Les mer og meld deg på (Du finner påmelding under kurs i regi av treningsavdeling)

Påmelding til klatreaktiviteter er åpnet!

Røykenbadet og Røyken og Hurum klatreklubb arrangerer topptaukurs

Vi arrangerer Topptaukurs sammen med Røyken og Hurum klatreklubb tirsdag 06.09 fra 18.00-21.00. 

Dette er et nybegynnerkurs og passer for personer som ikke har klatret tidligere, eller som bare har vært gjennom en kort innføring og som ønsker å lære å sikre og klatre. Det stilles ingen krav til forkunnskaper. Kurset varer i 3 timer.

Nedre aldersgrense for deltagelse er 13 år. For personer under 16 år anbefaler vi at det også er med en voksen på kurset.

På kurset gjennomgår vi nødvendig klatreutstyr, sikringsteknikker, sikringskjeden, topptauklatring og farene ved klatring. Det vil etter kurset bli mulighet for å avlegge topptaukortprøven for de deltakerne som behersker pensum godt.

Kursdeltakere som består prøven, får kompetansen til å sikre på topptau. Selve topptaukortet bestilles fra Norges klatreforbund. Det digitale koster 200,- kroner og for å få et fysisk kort koster det 100,- kroner i tillegg.

Har du spørsmål om klatrekursene kan du kontakte Einar Morland i Røyken og Hurum klatreklubb, på epost: kurs@rhkk.no

Kursavgiften (790,-) dekker inngang, leie av utstyr, kursavgift samt to drop inn billetter til klatreveggen på Røykenbadet som kan brukes i etterkant av kurset. Disse inngangene er personlige og kan ikke gis videre til andre. Disse billettene må hentes i resepsjonen på kursdagen.

Vi anbefaler alle å delta på klubbkveld i regi av Røyken og Hurum klatreklubb til egentrening og sosialt samvær. Dersom du er medlem i Røyken og Hurum klatreklubb vil du få refundert 190,- kroner av kursavgiften ved å sende kopi av medlemsbeviset ditt til post@roykenbadet.no.

På kursdagen ber vi alle kursdeltakere møte i resepsjonen på Røykenbadet, der instruktøren som holder kurset møter dere. Alle kursdeltakere må signere ansvarserklæringen elektronisk i resepsjonen på Røykenbadet, før kurset starter. For personer under 18 år må foresatte signere denne. Ansvarserklæringen blir tilsendt som et vedlegg på epost, men kan også lastes ned fra vår hjemmeside, slik at du kan lese gjennom denne på forhånd. Alle kursdeltakere må stille i tøy som er egnet til klatring.

Dette er et intensivt kurs med mye aktivitet, så vi ber alle ta med seg mat og vann. Nede ved klatreveggen er det satt opp låsbare garderobeskap. Ønsker du å låse inn tingene dine må du ha med din egen hengelås.

Ved påmelding av barn settes foresatt opp som bestiller og barnets navn under deltaker i neste skjermbilde.

Meld deg på

Mor og barn kurs

Nye Aktiv-Mamma kurs

Vi starter nye Aktiv mamma kurs fra onsdag 17. august kl 11.00.

Røykenbadet kjører «Mor og barn treningsgrupper» i samarbeid med Kiropraktor Sarah G. Movafagh. Kursene går over 6 uker. Treningsgruppene vil bevisst holdes små (maks 8 mødre på hvert kurs) slik at alle deltakere får nødvendig hjelp og tilrettelagt veiledning.

Mor og Barn treningskurs 1 passer for nybakte mødre fra ca 6 uker etter fødsel. Du trenger ingen forhåndskunnskaper for å delta på kurset.

Les mer og meld deg på