Info om treningssenteret / FAQ

Spørsmål: Hvor gammel må man være for å trene på Røykenbadet treningssenter?
Svar: Man må være fylt 15 år.

Spørsmål: Hvor mye koster en time med personlig trener (PT)?
Svar: Våre PTer er på ulike nivåer avhengig av kompetanse og erfaring. Jo høyere nivå, dess dyrere pris per time. Jo flere PT timer du kjøper, jo mer rabatt får du. Se alle priser her: Priser PT

Spørsmål: Hvor mye koster medlemskapet på treningssenteret?
Svar: Vi selger 2 typer medlemskap, «Bad» eller «Trening & bad». Et bademedlemskap med 12 måneders binding koster 375,- kroner per måned for voksen. Et medlemskap på «Trening & bad» med 12 måneders binding koster 575 for voksen. Se våre priser her: www.roykenbadet.no/priser

Spørsmål: Hvor mye koster det å delta på gruppetimer?
Svar: Dersom du har et medlemskap på bad kan du delta på alle gruppetimer i vann. Hvis du har et medlemskap på «Trening & bad» kan du delta på alle gruppetimer på land og i vann, uten ekstra kostnad.

Spørsmål: Hvem kan delta på gruppetimer?
Svar: Personer som har medlemskap på bad kan delta på alle gruppetimer i vann og utendørs, mens et medlem på «trening & bad» kan delta på alle gruppetimer, på land og i vann.

Spørsmål: Kan man ha et medlemskap på bare trening?
Svar: Nei, våre medlemskap er «bad» eller «trening & bad». Dette er fordi vi ønsker en god flyt av våre medlemmer mellom badet og treningssenteret, så hvis det er fult på treningssenteret kan man ta en tur i svømmehallen og motsatt. Våre medlemmer på trening & bad får også mulighet til å delta på alle gruppetimer, også i vann. Vi har også svært mange kunder som ønsker å benytte boblebadet eller badstuen etter trening, og disse er plassert i svømmehallen.

Spørsmål: Har dere barnepass på Røykenbadet.
Svar: Nei. Det er heller ikke planlagt å tilby dette i fremtiden.

Spørsmål: Jeg har behov for ledsager, kan jeg ha med meg dette på treningssenteret?
Personer med gyldig ledsagerbevis kan ha med seg en ledsager på treningssenteret. Ledsageren betaler ikke inngang. Ledsageren skal følge og assistere personen med ledsagerbevis, men har ikke anledning til å trene selv. Ønsker ledsageren å trene samtidig må det løses vanlig billett.