VELKOMMEN TIL VÅR KAFETERIA

Vår mat er variert, god og sunn. Ikke koster den så mye, heller. Vi har noe for enhver smak.
Kafeteriaen har ca 20 sitteplasser i hyggelige omgivelser i resepsjonsområdet, og omtrent like mange i svømmehallen ved barnebassenget. Det er ikke tillatt å nyte medbrakt mat i vår kafeteria.

Salat og påsmurt til lunsj
Lunsjen kan du ta i den innbydende og friske salatbaren hverdager mellom 10.00 og 14.00. Hver dag lager vi også ferske bakevarer på eget kjøkken. Prøv våre nysmurte og spennende havrebaguetter, olivenbrød eller ciabattaer.

Vår populære havregrøt

Vår hjemmelagede kaldrørte havregrøt med friske bær og honning, er veldig populær blant de som trenger litt påfyll etter trening, eller som frokost og mellommåltid.

Vitaminer etter trening

Hos oss finner du alltid friske og nylagede vitaminbomber som jordbær- og mango-smoothie. Vi har også et godt utvalg av fristende fruktbegre og salater, wraps og enkle varmretter.

Vegetar og allergivennlig mat
For de med allergi har vi glutenfritt pølsebrød, minipizza og baguetter. Spør oss gjerne om alternativer, så hjelper vi så godt vi kan. Vi er også behjelpelig når det gjelder vegetarmat.

For den som liker søtt
Vi har et utvalg av basis-kioskvarer som is og brus. Ønsker du noe godt til kaffen, finner du kanelboller, kokosrull, sjokolademuffins og gulrotkake i disken.

Åpningstider

Mandag-fredag
07.00-19.30

Helg
09.00-17.00

Bestilling av møtemat

Send en e-post til Trine Trondsen Feyling.