Personlig trener

Personlige trenere

Her kommer info om Personlige trenere.

Kristine Klægstad Moen

Personlig trener - nivå 2

Utdanning: Bachelor i idrett og bachelor i ernæring

Hun har god kompetanse innen både trening og ernæring. Spesialområdet hennes er utholdenhetstrening og trening mot utholdenhetsidretter, da hun har drevet aktivt med langrenn. I tillegg til kompetanse innen styrketrening, spesielt trening med lettere vekter og egen kroppsvekt.

Øvelsene og treningsformen skal tilpasses den enkelte, og hun ønsker å tilby et opplegg som er rettet spesifikt mot deg.

Velger du Kristine som personlig trener hjelper hun deg å finne motivasjonen og gleden med trening, slik at du føler mestring og når målene dine.

Målgruppen er deg som ønsker å finne motivasjon og glede i treningen, samt deg som ønsker hjelp til videre fremgang om treningen har stoppet litt opp. Uansett hvilke nivå du er på i dag.  Ønsker du å endre kroppssammensetning og/eller få mer energi i hverdagen, er hun den rette, da hun kan hjelpe deg med både trening og kosthold.

Hennes filosofi er at «Trening er for alle! Og vi har alle individuelle mål».
Kontakt Kristine på tlf.nr. 959 794 83 eller på e-post: Kristine Moen

Priser for PT 55 ved Røykenbadet

Vilde A.K. Iversen

Personlig trener - nivå 1

Utdanning: Vilde er utdannet fra American Counsil of Exercise og har instruktørkurs i svømming for nybegynner, viderekommende og personer med funksjonsnedsettelser. 

Vilde har alltid vært aktiv og syntes at det er gøy med trening. Hun gikk på Drammen Toppidrett på svømmelinjen og har svømt aktivt i 10 år. De siste tre årene har Vilde jobbet som svømmeinstruktør fra baby, barn, mosjonister og konkurransesvømmere. Hun er instruktør på svømmekursene til Røykenbadet og har svømmeundervisning for barn fra Hurum kommune.

I tillegg til dette tilbyr hun også Personlige Trening. Vilde lærer både barn og voksne å svømme, forbedre teknikk eller lære en ny svømmeart eller svømmerettet trening mot konkurranse. 

På treningssenteret er jobber Vilde med kunder som ønsker hjelp med å trene seg opp etter en skade, eller å komme i gang med trening på en trygg måte. Treningsprogrammet ditt vil da bli laget  etter dine mål og ønsker. Du kan få en variasjon mellom trening på land og i vann hvis du ønsker det. Treningen skal være gøy, samtidig som du pusher deg og når nye mål. Ved hjelp tilrettelegging av øvelser og trening som passer for deg skal jeg hjelpe deg å yte ditt beste! 

Kontakt Vilde på telefon 481 501 04 eller epost Vilde A K Iversen

Sonia Laroussi

Personlig trener - nivå 2

Utdanning:

Idrettshøyskolen Creps Boulouris, Frankrike
Pilates og Step instruktør
Les Mills sertifisering 2000
Redcord slyngetrening kurs 2015
Bodymovement exercises kurs 2014
HBX coach level 1 og 2 (2016-2017 )
Triggerpunkt massasje
Studerer nå for å bli mental trener

Sonia har god kompetanse på endret kroppsammensetning og trening slik at du kan få mer energi og en hverdag der du klarer målene dine. Hun har flere års erfaring fra andre treningssentre både i Norge og i Europa.
Velger du Sonia som personlig trener får du tett oppfølging og hun er 100 % dedikert for oppgaven. Hver time blir du møtt med et stort smil og et opplegg du blir fornøyd med. Du får skreddersydd, utfordrende og morsom trening med fokus på resultater og opplevelse.

Målgruppen er i hovedsak personer over 40 år som ønsker å få en bedre hverdag med mer energi eller endret kroppssammensetning.

Ønsker du bare veiledning? Er du lysten på nye øvelser for mer motivasjon ? Eller er du bare usikker på hva du skal gjøre? Ta kontakt for en utforpliktende samtale. Hun svarer så fort hun kan. Hennes filosofi er: Trening er medisin for både kropp og sinn.
Sonia er også blogger og forfatter.

Kontakt Sonia på tlf 480 988 29 eller e-post: Sonia Laroussi