Personlig trener

Personlige trenere

Les mer om våre personlige trenere:

Frida Nelson

Frida Nelson

Personlig trener – Nivå 2

Utdanning: Bachelor i kroppsøving og idrettsfag, med Personlig trener.

Frida har alltid vær fysisk aktiv og svært allsidig, hun har tidligere bl.a. vært svømmer. Hun har god kompetanse innen treningslære og det å tilpasset trening til den enkelte, og kan hjelpe deg med teknikk og å finne rette treningsform for deg. Hennes spesialområde er styrketrening, både for å bygge generell styrke og/eller muskelvekst.

Frida mener at fysisk aktivitet er for alle. Hun ønsker å skape gode vaner hos mennesker i alle aldre. Velger du Frida som personlig trener vil hun bidra med trening som vil gjøre din hverdag enklere.
Treningsprogrammet fra Frida har fokus på egenmestring, glede og motivasjon over tid.

Du treffer Frida via Epost: frida_nelson@hotmail.com eller Tlf: 415 40 724

 

PT Carina

Carina Noremsaune Olsen

Personlig trener - nivå 2

Utdanning: Personlig trener fra Akademiet For Personlig Trening i Oslo, og har Bachelor i kroppsøving og idrettsfag.

Carina er en aktiv jente som har mange års egenerfaring med trening. Hun har tidligere drevet med aktiviteter som håndball og dressurridning. Hun jobber også som treningsveileder og instruktør på treningssenterets gruppetimer.

Hun kan passe som personlig trener for både unge og eldre, og kan hjelpe til med teknikk, pushe deg det lille ekstra og gi deg inspirasjon. Målgruppen er deg som ønsker å jobbe for å få gode treningsvaner og oppnå mestringsfølelse i din trening. Hun vil også være en hyggelig treningspartner som lytter til deg og sprer glede. Hennes favorittfelt er styrketrening med frivekter og baseøvelser samt løping.

Føler du deg usikker på din teknikk eller ønsker en plan for å kunne nå de målene du har satt deg. Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Carina studerer i Trondheim, og jobber som PT der i studietiden. Hun jobber på Røykenbadet i ferier pga. studiene.

Carina sin filosofi er: Det er viktig at planen som man setter opp er gjennomførbar. Hvis man klarer å opprettholde trening, kosthold og mestring over tid, vil man kunne oppleve resultater. Det fine med trening er at alle kan finne noe de liker. Vi er alle forskjellige og opplever mestring ulikt.

Du når Carina på tlf: 993 04 858 eller via Epost: pt.carinaolsen@gmail.com