Personlig trener

Personlige trenere

Les mer om våre personlige trenere:

Kristine Klægstad Moen

Kristine Klægstad Moen

Personlig trener - nivå 2.

Personlig trener - nivå 2. (Kristine tar ikke imot nye kunder for øyeblikket)
Utdanning: Bachelor i idrett og bachelor i ernæring

Hun har god kompetanse innen både trening og ernæring. Spesialområdet hennes er utholdenhetstrening og trening mot utholdenhetsidretter, da hun har drevet aktivt med langrenn. I tillegg til kompetanse innen styrketrening, spesielt trening med lettere vekter og egen kroppsvekt.
Øvelsene og treningsformen skal tilpasses den enkelte, og hun ønsker å tilby et opplegg som er rettet spesifikt mot deg.
Velger du Kristine som personlig trener hjelper hun deg å finne motivasjonen og gleden med trening, slik at du føler mestring og når målene dine.
Målgruppen er deg som ønsker å finne motivasjon og glede i treningen, samt deg som ønsker hjelp til videre fremgang om treningen har stoppet litt opp. Uansett hvilke nivå du er på i dag. Ønsker du å endre kroppssammensetning og/eller få mer energi i hverdagen, er hun den rette, da hun kan hjelpe deg med både trening og kosthold.

Hennes filosofi er at «Trening er for alle! Og vi har alle individuelle mål».
Kontakt Kristine på tlf.nr. 959 794 83 eller på e-post: Kristine Moen

Priser personlig trening

Vilde A.K. Iversen

Personlig trener - nivå 1 (Vilde tar ikke imot nye kunder for øyeblikket)

Utdanning: Vilde er utdannet fra American Counsil of Exercise og har instruktørkurs i svømming for nybegynner, viderekommende og personer med funksjonsnedsettelser.

Vilde har alltid vært aktiv og syntes at det er gøy med trening. Hun gikk på Drammen Toppidrett på svømmelinjen og har svømt aktivt i 10 år. De siste tre årene har Vilde jobbet som svømmeinstruktør fra baby, barn, mosjonister og konkurransesvømmere. Hun er instruktør på svømmekursene til Røykenbadet og har svømmeundervisning for barn fra Hurum kommune.

I tillegg til dette tilbyr hun også Personlige Trening. Vilde lærer både barn og voksne å svømme, forbedre teknikk eller lære en ny svømmeart eller svømmerettet trening mot konkurranse.

På treningssenteret er jobber Vilde med kunder som ønsker hjelp med å trene seg opp etter en skade, eller å komme i gang med trening på en trygg måte. Treningsprogrammet ditt vil da bli laget  etter dine mål og ønsker. Du kan få en variasjon mellom trening på land og i vann hvis du ønsker det. Treningen skal være gøy, samtidig som du pusher deg og når nye mål. Ved hjelp tilrettelegging av øvelser og trening som passer for deg skal jeg hjelpe deg å yte ditt beste!

Kontakt Vilde på telefon 481 501 04 eller epost Vilde A K Iversen

Sonia Laroussi

Sonia Laroussi

Personlig trener - nivå 4 fra 01. september 2018.

Utdanning:

Idrettshøyskolen Creps Boulouris, Frankrike
Pilates og Step instruktør
Les Mills sertifisering 2000
Redcord slyngetrening kurs 2015
Bodymovement exercises kurs 2014
HBX coach level 1 og 2 (2016-2017 )
Triggerpunkt massasje
Studerer nå for å bli mental trener

Sonia har god kompetanse på endret kroppsammensetning og trening slik at du kan få mer energi og en hverdag der du klarer målene dine. Hun har flere års erfaring fra andre treningssentre både i Norge og i Europa.
Velger du Sonia som personlig trener får du tett oppfølging og hun er 100 % dedikert for oppgaven. Hver time blir du møtt med et stort smil og et opplegg du blir fornøyd med. Du får skreddersydd, utfordrende og morsom trening med fokus på resultater og opplevelse.

Målgruppen er i hovedsak personer over 40 år som ønsker å få en bedre hverdag med mer energi eller endret kroppssammensetning.

Ønsker du bare veiledning? Er du lysten på nye øvelser for mer motivasjon ? Eller er du bare usikker på hva du skal gjøre? Ta kontakt for en utforpliktende samtale. Hun svarer så fort hun kan. Hennes filosofi er: Trening er medisin for både kropp og sinn.
Sonia er også blogger og forfatter.

Kontakt Sonia på tlf 480 988 29 eller e-post: Sonia Laroussi

PT Carina

Carina Noremsaune Olsen

Personlig trener - nivå 1

Utdanning: Personlig trener fra Akademiet For Personlig Trening i Oslo

Carina er en aktiv jente som har mange års egenerfaring med trening. Hun har tidligere drevet med aktiviteter som håndball og dressurridning. Hun jobber også som treningsveileder og instruktør på treningssenterets gruppetimer.

Hun kan passe som personlig trener for både unge og eldre, og kan hjelpe til med teknikk, pushe deg det lille ekstra og gi deg inspirasjon. Målgruppen er deg som ønsker å jobbe for å få gode treningsvaner og oppnå mestringsfølelse i din trening. Hun vil også være en hyggelig treningspartner som lytter til deg og sprer glede. Hennes favorittfelt er styrketrening med frivekter og baseøvelser.

Føler du deg usikker på din teknikk eller ønsker en plan for å kunne nå de målene du har satt deg. Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Carina sin filosofi er: Det er viktig at planen som man setter opp er gjennomførbar. Hvis man klarer å opprettholde trening, kosthold og mestring over tid, vil man kunne oppleve resultater. Det fine med trening er at alle kan finne noe de liker. Vi er alle forskjellige og opplever mestring ulikt.

Kontaktinfo:

Kontakt Carina på tlf: 993 04 858

Epost: pt.carinaolsen@gmail.com

 

Serine A. Fromreide

Serine A. Fromreide

Personlig trener - idrettspedagog

Utdanning: Bachelor i idrettsvitenskap, utdannet idrettspedagog med fordypning i fysisk aktivitet og helse (FAH)

Serines spesialområde er først og fremst styrke og utholdenhetstrening rettet mot ballidretter, spesielt mot håndball, men også generell stryke og utholdenhetstrening for alle aldersgrupper uansett utfordring

Serine har i førstehånds erfaring fra håndball på elitenivå, og tilhørende fysisk trening/skadeforebyggende trening rettet mot håndball samt kunnskap mot rehabilitering av kneskader. Hun har også erfaring med trening for overvektige, samt generelt innenfor styrke og kondisjonstrening.

 

Kontaktinfo:

Kontakt Serine på tlf: 986 28 199

Epost: seaf@online.no