John Arthur Lie er ansatt som driftsteknikker ved Røykenbadet

John Arthur Lie er ansatt som driftstekniker ved Røykenbadet

John Arthur Lie er ansatt som driftstekniker ved Røykenbadet

Navn: John Arthur Lie
Alder: 50
Stilling: Driftstekniker

Litt om meg John Arthur:
Jeg bor på Filtvet i Hurum og har kjæreste og tre barn. I nærmere 3o år  jobbet som prosessoperatør på Sødra Cell Tofte. De siste to årene har jeg jobbet i Asker kommune, først et år i vann og avløp, og nå som driftstekniker på Risenga svømmehall. For å holde meg i form, spiller jeg fotball et par ganger i uka på Tofte/Fremads flotte kunstgressbane sammen med en herlig gjeng andre grinete gamle verdensmestere som kan og vet alt.

Hva gjør jobben På Røykenbadet spennende?
Det å få være med å starte opp og drifte et helt nytt anlegg som ihvertfall Hurums befolkning har savnet i alle år.

Posted in Røykenbadets ansatte.