Treningstilbudet ved Røykenbadet

Ved Røykenbadet får du et bredt og variert treningstilbud

Ved Røykenbadet får du et bredt og variert treningstilbud

 

Ved Røykenbadet ønsker vi å tilby et bredt treningstilbud tilpasset ulike aldre, interesser og funksjonsnivå.

 

Treningssenteret:
Røykenbadet skal drive treningssenteret sitt selv. Treningssenteret er topp moderne og på hele 600 m2.  Spinningsalen har plass til 30 sykler og gruppesalen tar 40 personer. I tillegg til salene er det kondisjonsavdeling, styrkeapparater og frivekter. Aldersgrensen på treningssenteret er 15 år. Treningssenteret har gode åpningstider som gjør det tilgjengelig for et bredt publikum.

 

Egentrening:
Det er gode muligheter for egentrening på Røykenbadet, enten du vil trene kondisjon, styrke, bevegelighet eller svømming. Vi har ulike typer kondisjonsapparater som tredemøller, elipsemaskiner, romaskiner, sykler og håndergometer. Når det ikke er gruppetrening i sykkelsalen kan du benytte disse syklene. I styrkeavdelingen finner du apparater og et godt utvalg av frivekter, hantler, kabelstativ og utstyr for stabilitet og balansetrening. Deler av dagen vil treningssenteret være bemannet og du er velkommen til å stille spørsmål og få hjelp. Alle kan trene på Røykenbadet, enten du er ny eller har lang erfaring. Dersom du ønsker skreddersydd trening til deg selv og ditt behov kan du kjøpe timer med personlig trener.

 

Gruppetimer:
Vi skal tilby et bredt utvalg av gruppetimer inne, ute og i vann. Som medlem på «trening & bad» har du tilgang til alle gruppetimer. Medlemmer på «bad» har tilgang til gruppetimer i vann. Vi vil ha noen timer tidlig på morgenen slik at du kan trene før jobb. På formiddagen vil vi ha egne timer tilpasset godt voksne og eldre. Det blir spinning, saltimer, vanntrening og tur-grupper. I tillegg vil ulike kommunale og andre aktører tilby trening for sine grupper. De fleste gruppetimene vil foregå på ettermiddagen. Vi vil også ha gruppetimer i helgene.

 

Et bredt utvalg av timer:

  • Spinning (ulike nivåer)
  • Saltimer til musikk (f.eks aerobic)
  • Saltimer med styrketrening (for ulike nivåer)
  • Saltimer med styrke- og kondisjonstrening
  • Yoga
  • Vannaerobic
  • Vanntrening
  • Gågrupper
  • Slyngetrening

 

Vanntrening
Denne treningsformen er lite belastende for muskler og ledd, samtidig som det er svært god trening. En del grupper som finner det vanskelig å trene på land, men kan ha stor glede av trening i vann. Dette gjelder spesielt eldre, gravide og personer med ulike muskel- og skjelettlidelser. I vårt 25 meters basseng kan du ha egentrening i svømming. To dager i uken tilbyr vi morgensvømming fra 06.30, mens de andre dagene kan du svømme fra 09.00. Alle er velkomne til svømming og vanntrening hos oss.

 

Svømmetrening og svømmekurs
Røykenbadet vil tilby svømmekurs for barn fra babysvømming til barnet begynner i førsteklasse. Fra førsteklasse vil svømmegruppa i IL R.O.S har kurs. Dersom interessen er stor nok vil vi også tilby svømmekurs for voksne. Barn over 12 år som er svømmedyktige kan komme alene for å svømme og bade.

 

Skolesvømming
Elever i Røyken og Hurum vil ha sin svømmeopplæring på Røykenbadet.

 

Klatreveggen
Som medlem på «bad» eller «trening & bad» er ikke klatreveggen inkludert, men du kan kjøpe dropp-inn i klatreveggen eller melde deg inn i Røyken og Hurum klatreklubb. Veggen er 13 meter høy og er tilpasset alle nivåer.

Posted in Uncategorized.