Bli med på styrketrening!

Siste mulighet til å vinne 5 PT timer!

Røykenbadet har inngått et samarbeid med Antidoping Norge om «Rent Senter». De aller fleste treningssentre i Norge er en del av «Rent Senter» og tar tydelig avstand fra doping. Røykenbadet har fra første dag tatt tydelig avstand fra doping gjennom vilkårene i medlemsavtalen.

 

Vil du vinne 5 gratis PT timer? 

Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å gå gjennom Antidoping Norge sitt E- læringsprogram for treningssentere. Siste frist er søndag 25. juni. Gå inn på http://www.rentsenter.no og opprett en bruker. Benytt Senterkoden UN90U. Etter gjennomfør E- læring vil du motta et diplom som bevis på at du har gjennomført grunnleggende Antidoping opplæring. Ved å sende ditt diplom til ruthkari@roykenbadet.no vil du være med i trekningen av 5 gratis PT timer. Diplomet må sendes inn senest søndag 25. juni 2017 kl. 23.59. Vinneren vil publiseres 27. juni 2017. Lykke til! PT timene kan gjennomføres både på land og i vann!

Hva betyr «Rent Senter» for deg som medlem? 

Røykenbadet har en nulltoleranse for doping og i medlemsavtalen forplikter medlemmene seg til å  ikke benytte dopingmidler i henhold til dopinglisten for treningssentre, og at bruk eller mistanke om bruk av dopingmidler kan politianmeldes. Dersom et medlem benytter dopingmidler kan Røykenbadet heve medlemskapet med umiddelbar virkning. Medlemmet blir også utestengt fra Røykenbadet.

Dersom det oppstår en mistanke om at et medlem benytter seg av dopingpreparater vil vedkommende bli kalt inn til en samtale. Medlemmet vil bli bedt om å signere et dokument som gir Røykenbadet rett til å bestille en dopingkontroll fra Antidoping Norge. Dersom medlemmet nektes å skrive under denne avtalen vil Røykenbadet kunne heve medlemskapet med umiddelbar virkning.

Hva betyr «Rent Senter» for deg som drop-in kunde? 

Alle kunder som skal kjøpe en enkeltbillett til «Trening» eller «Trening & bad» må ved kjøpet signere en Anti doping erklæring der de forplikter seg til å ikke benytte dopingmidler. Dersom denne erklæringen ikke signeres vil man bli nektet å kjøpe inngang eller klippekort.

Har du spørsmål om medlemsvilkårene? Les her: http://www.roykenbadet.no/betingelser-og-vilkar/

Posted in Trening and tagged , , .