Bli med på klatring!

Siste mulighet for topptaukurs!

Søndag 18. mars arrangeres det siste topptaukurset for sesongen. Nye kurs kommer først til høsten. Dersom du ønsker å delta er det flere ledige plasser. Påmelding gjør du her: https://roykenbadet.brponline.se/#/events

Topptaukurs er  et nybegynerkurs og passer for personer som ikke har klatret tidligere, eller som bare har vært gjennom en kort innføring og som ønskerå lære å sikre og klatre. Det stilles ingen krav til forkunnskaper.

Nedre aldersgrense for deltagelse er 13 år. For personer under 16 år anbefaler vi at det også er med en voksen på kurset.

På kurset gjennomgår vi nødvendig klatreutstyr, sikringsteknikker, sikringskjeden, topptauklatring og farene ved klatring. På siste delen av kursdagen går man opp til topptaukortprøven. Kursdeltakere som består denne får kompetansen til å sikre på topptau. Selve topptaukortet bestilles fra Norges klatreforbund og koster 200,- kroner.

Har du spørsmål om klatrekursene kan du kontakte Cecilia Håkonsen i Røyken og Hurum klatreklubb kurs@rhkk.no

Kurset koster 790 kroner og dekker inngang, leie av utstyr, kursavgift samt to drop inn billetter til klatreveggen på Røykenbadet som kan brukes i etterkant av kurset.

Posted in Klatring and tagged , , , , , , .