Møt Røykenbadets ansatte

Røykenbadet vil frem til åpningen i januar presentere sine ansatte. I første omgang vil du bli kjent med disse fire. 

Fra venstre: Ruth Kari Krokeide, Heidi Thrones Westbye, Knut Forsnæs og Erik Schreuder

Fra venstre: Ruth Kari Krokeide, Heidi Thrones Westbye, Knut Fosnæs og Erik Schreuder

Navn: Erik Schreuder

Daglig leder Erik Schreuder

Erik Schreuder

Alder: 52 år

Stilling: Daglig leder

Litt om Erik: Er opprinnelig fra Tromsø, men bor nå i Asker. Jeg er gift og har tre barn. Tidligere har jeg jobbet mange år i forsvaret før jeg begynte i treningsbransjen i 1995. Etter nesten 20 år i SATS og ELIXIA fant jeg ut at det var på tide å finne på noe nytt og var så heldig å få jobben som daglig leder ved Røykenbadet. Jeg ble ansatt 1. oktober i fjor i den hensikt å bygge opp organisasjonen som skal drifte Røykenbadet når det åpner i januar. Det har vært en meget spennende og lærerik prosess som jeg for tiden er midt inne i med ansettelser av ulike roller og funksjoner ved badet. Jeg er tidligere aktiv idrettsutøver i triatlon, så jeg er glad i både å svømme, sykle og løpe. I tillegg er jeg veldig glad i å gå på ski. Favorittøkten er å sykle til og fra jobben. Veldig god start på dagen samtidig som man får «renset» hodet etter endt dag på vei hjem.

Hva gjør jobben ved Røykenbadet spennende?
Det er å få lov å være med å utvikle Røykenbadet til en smeltedigel for aktivitet, helse og velvære og forhåpentligvis se effekten av dette som bedre folkehelse hos regionens innbyggere på sikt. En viktig oppgave blir å få til god samhandling mellom tilbudene.

 

Navn: Knut Fosnæs

Driftssjef Knut Fosnæs

Knut Fosnæs

Alder: 55 år

Stilling: Driftsleder

Litt om Knut: Gift med Hilde og vi har fire barn og to barnebarn. Jeg har bodd i Røyken siden 1994.  Har jobbet mange år som rørlegger, med fokus på energi og alternative energiløsninger. Etterhvert har jeg fått mye erfaring på tekniske løsninger. Det og ha teknisk forståelse på et så avansert bygg som Røykenbadet er viktig. Jeg har også jobbet som teknisk driftssjef ved Risenga svømmehall i Asker kommune. Favorittaktiviteten min er sykling. Ellers er jeg veldig glad i å være på fjorden, helst i båt sammen med familien.

Hva gjør jobben ved Røykenbadet spennende?
Det å få være med å utvikle et lokalt anlegg, og bidra til at badet skal være et naturlig samlingssted for alle.

 

Navn: Heidi Thrones Westbye

Alder: 51 år

Stilling: Økonomi og administrasjonsansvarlig

Økonomi og administrasjonsansvarlig Heidi Thrones Westby

Heidi Thrones Westby

Litt om Heidi: Jeg er en dame med mange jern i ilden og som er aktiv. Flyttet til Røyken i år 2000 og bor på Kleiver med familien og hunden vår Frøya. Favorittaktivitet er tur med familien og hunden i skog og mark. Jeg er også glad i saltimer.

Hva gjør jobben ved Røykenbadet spennende?
Denne nyopprettede stillingen har utfordringer som passer meg midt i blinken, og jeg får jobbe med både administrasjon og økonomi som jeg liker veldig godt. Røykenbadet er et spennende nytt konsept som Røyken virkelig trenger, og det skal gi et etterspurt løft av skolesvømmingen og

bidra til økt fysisk aktivitet blant Røykenbøringene. Det blir veldig gøy å være med på å gjøre Røykenbadet til en møteplass for oss som bor i Røyken.

 

 

 

Navn: Ruth Kari Krokeide

Alder: 26

Stilling: Leder av treningsavdelingen ved Røykenbadet

Ruth Kari Krokeide

Ruth Kari Krokeide

Litt om Ruth Kari: Jeg er en aktiv og engasjert person. I 2014 flyttet jeg til  Spikkestad med samboeren min. Jeg har jobbet mye med fysisk aktivitet og trening på ulike arenaer. Det startet med en turntrenerjobb som 16 åring og siden har jeg tilrettelagt aktivitet for mennesker fra fire til nitti år. Aktivitetene har variert fra rehabilitering, undervisning, lek, fysisk trening og turn på lokalt og internasjonalt nivå. Mine favorittaktiviteter er turn og styrketrening, og jeg liker å konkurrere i både turn og benkpress.

Hva gjør jobben ved Røykenbadet spennende?
Jeg elsker fysisk aktivitet og trening og er spesielt opptatt av folkehelse. Nå kan jeg benytte både min utdanning og erfaring til å gjøre Røykenbadet til et attraktivt aktivitetstilbud for kommunens innbyggere.

 

Posted in Røykenbadets ansatte.