Badesjefen «drukner» i søknader

Daglig leder Erik Schreuder drukner nesten i søknader om dagen.

Langt over 400 søkere tok kontakt da Røykenbadet lyste ut elleve stillinger som skal bemannes før Røykens og Hurums nye folkehelseanlegget åpner i januar.

– Jeg er mer enn overveldet! Ikke bare over at så mange vil jobbe hos oss, men også over kvaliteten på søkerne. Det er svært mange kompetente søkere på alle stillingene og søkerne kommer fra hele landet, forteller en begeistret Erik Schreuder, badets daglige leder. Han innrømmer at han var litt spent på hvordan responsen ville bli da han annonserte stillingene midt på sommeren.

Dyktige, serviceinnstilte og løsningorienterte medarbeidere er et must for virksomheter som Røykenbadet.

– Vi skal jo levere helse, trivsel og aktivitet for alle – i et trygt, rent og trivelig miljø. Det er de ansatte våre brukere møter når de kontakter oss både på telefon, mail eller ved besøk i selve anlegget. Svikter vi der, vil det prege folks oppfatning av hele tilbudet, poengterer Schreuder. Men med hundrevis av søkere, er han trygg på at Røykenbadet vil få de beste på lønningslistene.

Røykenbadet, er under oppføring i Bassengveien 1, i Røyken. Det blir mer enn bare et badeanlegg.

– Vi skal være et helse-, trivsel- og aktivitetstilbud for alle, uavhengig av alder og funksjonsnivå. Vi skal gjøre det enkelt og trivelig for folk flest å komme seg ut av sofaen og i gang med øvelser og aktiviteter de liker. Det viktigste er at man rører på seg, avslutter “badesjefen”.

Røykenbadet er et folkehelseanlegg som skal levere helse, trivsel og aktivitet for alle, i et trygt, rent og trivelig miljø. Helse og aktivitetstilbudet skal være for alle, uansett alder og funksjonsnivå. Vi ønsker at alle skal få mulighet til å være fysisk aktive. For å få til dette trenger vi serviceinnstilte, dyktige og løsningsorienterte medarbeidere som møter kundene på en god måte.  Det er de ansatte våre brukere møter når de kontakter oss både på telefon, mail eller ved besøk i selve anlegget. Svikter vi der, vil det prege folks oppfatning av hele tilbudet, poengterer Schreuder. Men med hundrevis av søkere, er han trygg på at Røykenbadet vil få de beste på lønningslistene.

Posted in Uncategorized.