Røykenbadet Live!

Live online Røykenbadet

Vi ønsker å bidra til at alle våre medlemmer beholder formen, og starter derfor opp med Live gruppetimer fra og med mandag 04. Mai. Timene publiseres på vår Facebookside og vil være tilgjengelig for alle som ønsker seg en treningsøkt hjemme i stua. Det vil bli sendt en time hver dag fra mandag til fredag. Hver lørdag publiserer vi et aktivitetstips på våre Facebook-sider som du kan gjennomføre i ditt eget nærområde.

Timeplan L-I-V-E timer

  • Mandag kl. 2000 Zumba
  • Tirsdag kl. 1800 Yoga Yin
  • Onsdag kl. 1900 Zumba
  • Torsdag kl. 1000 Styrketrening 30 minutter
  • Fredag kl. 1700 Tabata 30

Lørdager – Vi byr på et aktivitetstips som kan gjennomføres lokalt i Asker.

Litt om timene:

Zumba:

Dette er en time med dans og kondisjonstrening inspirert av ulike typer latinamerikanske dansestiler. Liker du å danse så er dette timen for deg!

Tabata 30:

Dette er en skikkelig utfordrende treningsøkt for deg som vil jobbe med Styrke og kondisjon. vi jobber i 20 sekunder, har 10 sekunder pause og gjentar samme øvelse 6-8 ganger. Denne økta kan du fint gjennomføre hjemme i stua. Om du har en matte eller teppe så bruk gjerne det. NB! til denne timen må du være ferdig oppvarmet ved oppstart. Gå gjerne en tur i forkant, eller benytt deg av vår oppvarmingsvideo som du finner her.

Styrketrening 30:

En styrketreningsøkt for hele kroppen som du kan gjøre hjemme i stua. Alt du trenger er en stol og to flasker fylt med vann. Dette er en enkel time som passer for alle. Du må være ferdig oppvarmet til oppstart av timen. Du kan f. Eks. gå en tur, eller benytte deg av oppvarmingsvideoen som du finner her

Yinyoga:

Er en rolig og meditativ yogaform basert på kinesisk tradisjon som bringer stillhet i kropp og sinn. Vi holder hver strekk i 2-5 minutter for å virke dypt inn i vår kropp, særlig i vårt bindevev. Bruk gjerne blokker, puter og tepper som hjelp.

Posted in Arrangementer, Hovedsak and tagged , , , .