Treningstilbudet ved Røykenbadet

Ved Røykenbadet får du et bredt og variert treningstilbud

Ved Røykenbadet får du et bredt og variert treningstilbud

 

Ved Røykenbadet ønsker vi å tilby et bredt treningstilbud tilpasset ulike aldre, interesser og funksjonsnivå.

 

Treningssenteret:
Røykenbadet skal drive treningssenteret sitt selv. Treningssenteret er topp moderne og på hele 600 m2.  Spinningsalen har plass til 30 sykler og gruppesalen tar 40 personer. I tillegg til salene er det kondisjonsavdeling, styrkeapparater og frivekter. Aldersgrensen på treningssenteret er 15 år. Treningssenteret har gode åpningstider som gjør det tilgjengelig for et bredt publikum.

 

Egentrening:
Det er gode muligheter for egentrening på Røykenbadet, enten du vil trene kondisjon, styrke, bevegelighet eller svømming. Vi har ulike typer kondisjonsapparater som tredemøller, elipsemaskiner, romaskiner, sykler og håndergometer. Når det ikke er gruppetrening i sykkelsalen kan du benytte disse syklene. I styrkeavdelingen finner du apparater og et godt utvalg av frivekter, hantler, kabelstativ og utstyr for stabilitet og balansetrening. Deler av dagen vil treningssenteret være bemannet og du er velkommen til å stille spørsmål og få hjelp. Alle kan trene på Røykenbadet, enten du er ny eller har lang erfaring. Dersom du ønsker skreddersydd trening til deg selv og ditt behov kan du kjøpe timer med personlig trener.

 

Gruppetimer:
Vi skal tilby et bredt utvalg av gruppetimer inne, ute og i vann. Som medlem på «trening & bad» har du tilgang til alle gruppetimer. Medlemmer på «bad» har tilgang til gruppetimer i vann. Vi vil ha noen timer tidlig på morgenen slik at du kan trene før jobb. På formiddagen vil vi ha egne timer tilpasset godt voksne og eldre. Det blir spinning, saltimer, vanntrening og tur-grupper. I tillegg vil ulike kommunale og andre aktører tilby trening for sine grupper. De fleste gruppetimene vil foregå på ettermiddagen. Vi vil også ha gruppetimer i helgene.

 

Et bredt utvalg av timer:

 • Spinning (ulike nivåer)
 • Saltimer til musikk (f.eks aerobic)
 • Saltimer med styrketrening (for ulike nivåer)
 • Saltimer med styrke- og kondisjonstrening
 • Yoga
 • Vannaerobic
 • Vanntrening
 • Gågrupper
 • Slyngetrening

 

Vanntrening
Denne treningsformen er lite belastende for muskler og ledd, samtidig som det er svært god trening. En del grupper som finner det vanskelig å trene på land, men kan ha stor glede av trening i vann. Dette gjelder spesielt eldre, gravide og personer med ulike muskel- og skjelettlidelser. I vårt 25 meters basseng kan du ha egentrening i svømming. To dager i uken tilbyr vi morgensvømming fra 06.30, mens de andre dagene kan du svømme fra 09.00. Alle er velkomne til svømming og vanntrening hos oss.

 

Svømmetrening og svømmekurs
Røykenbadet vil tilby svømmekurs for barn fra babysvømming til barnet begynner i førsteklasse. Fra førsteklasse vil svømmegruppa i IL R.O.S har kurs. Dersom interessen er stor nok vil vi også tilby svømmekurs for voksne. Barn over 12 år som er svømmedyktige kan komme alene for å svømme og bade.

 

Skolesvømming
Elever i Røyken og Hurum vil ha sin svømmeopplæring på Røykenbadet.

 

Klatreveggen
Som medlem på «bad» eller «trening & bad» er ikke klatreveggen inkludert, men du kan kjøpe dropp-inn i klatreveggen eller melde deg inn i Røyken og Hurum klatreklubb. Veggen er 13 meter høy og er tilpasset alle nivåer.

Posted in Uncategorized.

26 Comments

 1. Hei, jeg ønsker meg veldig barnepass på Røykenbadet. Da tror jeg det hadde vært lettere for meg som snart skal i fødselspermisjon og andre med små barn og få mulighet til å benytte med av trening og bad på røykenbadet.
  Mvh
  Linn Mathiesen

 2. Fine tilbud, men det står ingenting om hva de ulike medlemsskapene koster både trening, bad og klatrevegg. Hadde vært flott å få den infoen også.
  Mvh Tone

 3. Hei, har dere badstu, tyrkisk stue evt annet og hvor i hallen ? garderoben ? kanskje andre velvære ting også ?
  Hvordan er det med boblebad ?
  Vurderer å gå fra Drammensbadets velvære medlemskap til dere ( bor på Båtstø ) og er pga helsen litt avhengig av en del av disse tingene

  • Hei.

   Vi har felles badstue inne i svømmehallen. I det ene opplæringsbassenget er det en boblebenk også er det utendørs boblebad som er åpent hele året. Vi skal ha et tilbud rettet mot godt voksne på formiddagen noen dager i uka. Spinning, gruppetrening, vanntrening og gå-turer står på planen.

 4. Og …hvor mye treningstilbud blir det på formiddagen, Aqua, spinning, stretching eksempelvis…for evt godt voksen ?

  • Hei,

   Det blir noe trening tidlig på morgenen (før jobb) i tillegg til morgensvømming tirsdag og torsdag. Det blir noen gruppetimer i land og vann på formiddagen, der det to dager er spesielt rettet mot godt voksen. De fleste gruppetimene blir på kvelden, og det blir en blanding av land og vann.

  • Hei.

   Ja, det kommer svømmetrening til små barn. Røykenbadet vil ha svømming for barn frem til de begynner i 1. klasse. Vi vil ha babysvømming, småbarnssvømming og grunnleggende svømmeopplæring for barn til og med førskolealder. Deretter vil IL ROS svømming ha ansvar for svømmetilbudet på Røykenbadet.

 5. Jeg har de siste månedene deltatt på sirkeltrening. Dette er en treningsform som jeg kan anbefale på det sterkeste for godt voksne. Jeg har hatt utrolig godt utbytte av denne treningen. Blir det lagt opp til denne type trening?

  • Hei.
   Ja, det er lagt opp til sirkeltrening på Røykenbadet. Vi vil også ha et egne timer som er spesielt rettet mot «godt voksen».

 6. Håper virkelig det vil bli lagt opp til barnepass.
  Helt vesentlig i et ellers meget godt og variert tilbud ser det ut til.
  Med andre ord: Barnepass – ja takk! 🙂

 7. Håper det blir dsnsetrening for godt voksne type mix dans der en har en time med ulike typer dans??
  Hva koster det for pensjonister å gå der?

  • Hei Tove.
   Vi vil ha gruppetimer med koreografi som et av tilbudene til godt voksne. Er det dette du tenker på? For honnør (67 år og eldre) koster «trening & bad» 460,- kroner pr måned og hvis man kun ønsker «bad» er dette 292,- pr måned.

 8. Hei!
  Hurum og Røyken kajakklubb har tidligere leid Spikkestadbadet for sikkerhetstrening i basseng fire kvelder i mars/april. Vil det være mulig å få dette til i Røykenbadet? Vi har hatt med egne kajakker til formålet.

 9. Hei,
  Har kjøpt års kort og fikk med tilbuds månedene, har jeg da tilgang til vanngym, eller trenger jeg og melde meg på for denne type trening ?

  • Hei.
   Svømmekursene for barn vil starte opp litt etter åpningen. Følg med på våre hjemmesider for mer informasjon om svømmekursene.

  • Hei! Ansatte i Røyken kommune får 15 % rabatt på medlemskap på bad eller trening & bad.

Comments are closed.