Spinning på Røykenbadet

Vi ønsker morgentrenerne våre velkommen tilbake!

Etter en lang periode i pandemi nærmer vi oss nå en normal hverdag. Mange av våre faste medlemmer er tilbake hos oss og treningssenteret er i full drift. Før pandemien var det en god gjeng med morgentrenere hos oss. Nå savner vi dere og håper å se dere tilbake i høst.

Morgentrening gir deg en god start på dagen og andre gjøremål hindrer deg ikke fra å gjøre en innsats for egen helse. Du gir kroppen mer energi, setter i gang hjerneaktiviteten og føler deg gladere. Tenk å starte dagen med dette tilført, vi mener det er verdt å prøve!

Hos oss åpner treningssenteret 06.30 mandag-fredag. Her har du alt du trenger av utstyr og plass for å få denne gode starten på dagen. Ønsker du at noen andre har bestemt økten for deg har vi en rekke gruppetimer på morgen/formiddag.

For de som liker trening i vann kan man delta på Aquatime før jobb tirsdag og torsdag kl.06.45. For morgenfugler har vi spinning kl.06.35 hver onsdag. Gjengen samles gjerne til en god og næringsrik frokost i kafeen før arbeidsdagen starter.

Gruppetimeinformasjon:

Fra mandag uke 41 er det gjort noen endringer i timeplanen som vil være gjeldene ut året. Klokkeslettet på enkelte timer er flyttet 5-10min. Vi minner derfor alle om å sjekke app/web en ekstra gang før trening. Ny timeplan er lagt ut her

Trener du hos oss før kl. 08.00 får du en kaffe om du henvender deg i resepsjonen

God trening!

Posted in Ukategorisert.