Vi søker gruppetreningsinstruktører

Vi har behov for flere dyktige gruppetimeinstruktører!

Vi tilbyr et bredt spekter av timer med gruppetrening, og har behov engasjerende og motiverende instruktører til følgende timetyper:

  • Step
  • Aerobic
  • Zumba
  • Yoga
  • Spinn

Vi søker deg som er flink til å motivere våre medlemmer både i treningssituasjonen, men også til å skape gode opplevelser som frister til gjentagelse. Vi er på utkikk etter dyktige instruktører med erfaring fra ulike typer gruppetimer.

Om du som instruktør ønsker å utvide ditt repertoar av gruppetimer legger vi til rette for videreutvikling av din kunnskap og kompetanse. Du jobber godt på lag, og bidrar i felleskap til å videreutvikle vårt gruppetimekonsept. Vi søker instruktører til faste timer dag, kveld og til rullering i helgene.

Svømme-PT

Vi søker også etter en dyktig trenerkapasitet i bassenget. Du må kunne undervise for både barn og voksne, samt kunne gi veiledning til både begynnere og viderekommende.

Som svømmeinstruktør ved Røykenbadet skal du lære bort en viktig ferdighet – svømming og livredning. Røykenbadet har mange ulike svømmekurs, og du må beherske rollen som instruktør på kurs, men også «en-til-en situasjonen» som trener. Du må være glad i mennesker og trives som fisken i vannet.

Spørsmål og søknad med cv kan sendes til:
Erik.Schreuder@roykenbadet.no

Posted in Hovedsak and tagged , , , .