Trine Trondsen Feyling blir kafeteriansvarlig ved Røykenbadet

Trine Trondsen Feyling er den nye kafeteriansvarlige ved Røykenbadet

Trine Trondsen Feyling

Trine er ansatt som kafeteriaansvarlig ved Røykenbadet. Hun starter 1. desember. Bli bedre kjent med henne her.

Navn: Trine Trondsen Feyling
Alder: 44 år
Stilling: Driftsansvarlig kafeteria

Litt om Trine:
Jeg bor i Lier sammen med mannen min, tre barn og en hund. I 1991 tok jeg  fagbrev som kokk og siden den gang har jeg jobbet med mat.  De første årene jobbet jeg i hotell og restaurant bransjen,senere i  butikk og med catering. De siste 9 årene har jeg jobbet som kantineleder. Jeg elsker å lage god mat og har alltid kundene i fokus. Min favorittaktivitet er turer i skog og mark til fots eller med kano. Jeg er også glad i å gå i fjellet.

Hva gjør jobben ved Røykenbadet spennende?
Det blir veldig spennende å starte opp kafeteriaen fra bunnen av. Det gir mange spennende muligheter og utfordringer. Dette blir en kafeteria med trivsel, helse og matglede i fokus.
Posted in Røykenbadets ansatte.