Ordfører Eva Noren Eriksen har åpnet Røykenbadets nettsider!

Røykenbadet lanserte sine websider onsdag. Da ble det også kjent hva det vil koste å bade og trene på det nye anlegget, hvilke aktiviteter de tilbyr og hvilke priser og rabatter som gjelder.

Eva Noren Eriksen publiserer Røykenbadets nettsider

Med et klikk, gjorde ordfører Eva Noren Eriksen nettsiden tilgjengelig for alle.

– Vi er stolte over å ha nettsidene klare hele fire måneder før selve treningsanlegget åpner i januar. Nettsidene vil bli løpende oppdatert når situasjonen på byggeplassen endrer seg og flere detaljer rundt driften og tilbudet blir avklart, sier Schreuder. Han legger til at Røykenbadet markerer seg på  sosiale medier også. Facebook-siden vil trolig passere ett tusen “likes” allerede neste uke.

I god tid før anlegget slår opp dørene på nyåret, kan befolkningen på Hurumhalvøya gjøre seg kjent med Røykenbadet og det brede tilbudet innen trening, behandling og velvære. Flere av sidene har gode datagenererte bilder som viser hvordan bygget og lokalene vil se ut når det står ferdig.

På web-sidene kan folk tegne seg som medlemmer allerede nå, og her er det mulig å spare en hel del på være tidlig ute, sier Schreuder.

– Det er primært to typer medlemskap som det er mulig å kjøpe nå. Det ene gir tilgang til bad- og svømmeanlegget og det andre gir deg i tillegg tilgang til treningssenteret. Det er dette medlemskapet, ”Trening&Bad” vi tror kommer til å bli meget populært, avslutter Erik Schreuder.

Nett-åpnningen ble feieret med deilig kake

Åpningen av Røykenbadets nettsider ble markert med kake til inviterte gjester og ansatte på rådhuset.

Posted in Uncategorized.