Klatreanlegget vil enkelte dager være reservert til Hyggen allidrett.

Røykenbadet starter med utleie av klatreutstyr mandag 29. mai

Mandag 29. mai starter Røykenbadet med utleie av klatreutstyr. Følgende utstyr leies ut:

  • Klatresko – 40,- kroner
  • Klatresele med skrukarabin, taubrems og sko – 75,- kroner
  • Tau til ledklatring – 40,- kroner

Vi har utstyr til barn, ungdom og voksen.

Utleieutstyr betales, utleveres og leveres tilbake til Røykenbadet sin resepsjon. Den som leier klatreutstyr må legge igjen et depositum (førerkort, bankkort eller bilnøkler) i resepsjonen. Når utstyret er levert tilbake i resepsjonen får man igjen depositumet.

Alle kan leie klatresko. For å leie klatresele kreves det at minst en i gruppa har topptaukort, brattkort eller instruktørbevis. For å leie tau må man ha brattkort eller instruktørbevis. Det henger topptau i klatreveggen. Vi minner om at kompetansebeviset må fremvises i resepsjonen, og det skal alltid henge i selen mens man klatrer.

Røykenbadet tillater ikke at en ikke sikringskyndig person sikrer på topptau eller led. Unntaket er hvis den som sikrer er under kontinuerlig oppsyn av en person med riktig sikringskompetanse.

Vi minner om at alle som skal klatre på Røykenbadet må lese, signere og forstå ansvarserklæringen for Røykenbadet klatresenter. For personer under 18 år MÅ foresatte signere denne på Røykenbadet. Ansvarserklæringen kan du lese her: ANSVARSERKLÆRING KLATREVEGGEN PÅ RØYKENBADET.

 

Posted in Klatring and tagged , , , .