Påmelding til klatreaktiviteter er åpnet!

Røykenbadet og Røyken og Hurum klatreklubb arrangerer topptaukurs

Vi arrangerer Topptaukurs sammen med Røyken og Hurum klatreklubb tirsdag 06.09 fra 18.00-21.00. 

Dette er et nybegynnerkurs og passer for personer som ikke har klatret tidligere, eller som bare har vært gjennom en kort innføring og som ønsker å lære å sikre og klatre. Det stilles ingen krav til forkunnskaper. Kurset varer i 3 timer.

Nedre aldersgrense for deltagelse er 13 år. For personer under 16 år anbefaler vi at det også er med en voksen på kurset.

På kurset gjennomgår vi nødvendig klatreutstyr, sikringsteknikker, sikringskjeden, topptauklatring og farene ved klatring. Det vil etter kurset bli mulighet for å avlegge topptaukortprøven for de deltakerne som behersker pensum godt.

Kursdeltakere som består prøven, får kompetansen til å sikre på topptau. Selve topptaukortet bestilles fra Norges klatreforbund. Det digitale koster 200,- kroner og for å få et fysisk kort koster det 100,- kroner i tillegg.

Har du spørsmål om klatrekursene kan du kontakte Einar Morland i Røyken og Hurum klatreklubb, på epost: kurs@rhkk.no

Kursavgiften (790,-) dekker inngang, leie av utstyr, kursavgift samt to drop inn billetter til klatreveggen på Røykenbadet som kan brukes i etterkant av kurset. Disse inngangene er personlige og kan ikke gis videre til andre. Disse billettene må hentes i resepsjonen på kursdagen.

Vi anbefaler alle å delta på klubbkveld i regi av Røyken og Hurum klatreklubb til egentrening og sosialt samvær. Dersom du er medlem i Røyken og Hurum klatreklubb vil du få refundert 190,- kroner av kursavgiften ved å sende kopi av medlemsbeviset ditt til post@roykenbadet.no.

På kursdagen ber vi alle kursdeltakere møte i resepsjonen på Røykenbadet, der instruktøren som holder kurset møter dere. Alle kursdeltakere må signere ansvarserklæringen elektronisk i resepsjonen på Røykenbadet, før kurset starter. For personer under 18 år må foresatte signere denne. Ansvarserklæringen blir tilsendt som et vedlegg på epost, men kan også lastes ned fra vår hjemmeside, slik at du kan lese gjennom denne på forhånd. Alle kursdeltakere må stille i tøy som er egnet til klatring.

Dette er et intensivt kurs med mye aktivitet, så vi ber alle ta med seg mat og vann. Nede ved klatreveggen er det satt opp låsbare garderobeskap. Ønsker du å låse inn tingene dine må du ha med din egen hengelås.

Ved påmelding av barn settes foresatt opp som bestiller og barnets navn under deltaker i neste skjermbilde.

Meld deg på

Posted in Hovedsak and tagged , , , .