Prøv morgentrening!

Start dagen med trening trening på Røykenbadet !

Start dagen med trening på Røykenbadet!

Er du blant mange som føler at tidsklemma stjeler muligheter til å trene når arbeidsdagen er ferdig? Barn som skal hentes, middag skal lages, husarbeidet venter og deretter dukker det opp uforutsette hendelser som stjeler tiden der du hadde tenkt å trene? Prøv å trene før jobb! Røykenbadet sitt treningssenter åpner 06.30 alle hverdager og svømmehallen 06.30 tirsdag og torsdag. Du kan trene på egenhånd eller delta på våre morsomme gruppetimer. Våre dyktige instruktører leder deg gjennom en god treningsøkt, enten du liker spinning eller yoga. Morgentrening gir mange fordeler  og du er ferdig med dagens treningsøkt før resten av dagens gjøremål setter inn. Resten av dagen kan du andre gjøremål, med den beste samvittigheten. Morgentrening er også ideelt for småbarnsforeldre, der man kan bytte på hvem som har ansvar på morgenen og hvem som drar og trener. Kvelden kan man da tilbringe sammen med familien.

Røykenbadet tilbyr følgende timer på morgningen

Mandager 06.35 Spinning 2 (45 minutter) med Stefan

Onsdager 06.35 Spinning 2 (45 minutter) med Eirik

Torsdager 07.00-07.55 Yoga Flow med Christina

På spinningtimene får du effektiv kondisjonstrening på sykkel, mens Yoga Flow gir en flott start på dagen for både kropp og sinn.

Hvordan få til å trene på morgenen? 

Det kan være utfordrende å trene tidlig dersom man ikke er vant til det. Kroppen trenger litt tid til å tilpasse seg og det kan ta tid å etablere en ny vane. Her får du 5 tips som hjelper deg å komme igang allerede nå!

Nr. 1: Bestem deg dagen før

Ta valget allerede kvelden før. Meld deg på timen, finn frem klær, sko og skift og la dette stå klart ved døra. Still inn vekkerklokka og ta en tidlig kveld. Neste dag er det  bare å stå opp, ta en rask matbit og du er klar for trening!

Nr 2: Stå opp med en gang vekkerklokka ringer

Når vekkerklokken ringer kan det være fristende å bare ligge litt lenger. Da forsvinner gjerne minuttene fort og du kan miste hele treningsøkta. Stå opp og skru på lyset med en gang vekkerklokka ringer, slik at du blir raskt våken og klar for dagens utfordringer!

Nr 3: Spis en lett frokost 

Du kan trene på tom mage, men da risikerer du å gå tom for energi i løpet av økta. Litt kornblanding med og en banan er raskt, godt og enkelt, samtidig som det gir god næring til treningsøkta. Sliter du med å spise om morgenen kan en drikke som smoothie, juice eller drikkeyoughurt være et alternativ. Dette er godt og enkelt og sikrer at du får i deg væske før treningen starter. Husk uansett å få i deg nok væske.

 

Nr. 4: Avtal med en venn

Gjør en avtale med en venn om at dere sammen skal delta på gruppetimen. En avtale med en annen person gjør det lettere å gjennomføre treningsøkta, i tillegg til at det er gøy å dra sammen

Nr. 5: Fyll på energilagrene 

Etter treningen er det viktig å fylle på med ny næring slik at du er klar til å møte dagens utfordringer. Ta med matpakke som du kan spise på vei til jobben, eller kjøp frokosten din på Røykenbadet. Røykenbadet serverer nysmurte baguetter, kaldrørt havregrøt, smoothies og mye mer. Det er sosialt og samles i etterkant av treningsøkta for en matbit. Eirik inviterer til felles frokost i kafeteriaen etter sin spinningtime onsdag morgen.

Posted in Trening.