Bli med på våre nye gruppetimer denne uka!

Nye gruppetimer på timeplanen!

Fra mandag 09. oktober har vi satt inn flere nye gruppetimer. Økningen er hovedsakelig spinning, men det er noen andre timer også. Les mer om de ulike timene her!

Spinning 1  – Eirik
Mandager 19.15-20.00 (45 min) 
Dette er en time for deg som er ganske ny på spinning. Her vil instruktøren gå ekstra igjennom innstilling av sykkel og teknikk, og dette er en lettere time enn spinning 2. Denne timen kjøres på watt og vi anbefaler at du har vært på en «Finn ditt nivå» time i forkant, eller lagt inn en FTP verdi i MyWellness appen fra Technogym. Har du spørsmål om dette kan du spørre våre instruktører.

Spinning 2 – Wenche
Tirsdager 17.00-17.55 (55 min)

Kondisjonstrening på sykkel. En god oppvarming før vi kjører ca 20 minutter med variasjoner sitt-stå, styrketråkk og tempo-intervall. Et lite minutts pause før vi avslutter siste ca 20 minutter til neste topp med variasjon i tråkk og med glad og fengende musikk. Vi kjører ut og tøyer til slutt. Timen passer for alle og du trenger hverken app eller pulsbelte for å delta på denne timen.

Spinning intervall – Jeanett
Onsdager 19.00-19.55 (55 min) 

Dette er en tøff spinningtime etter intervall prinsippet som veksler mellom arbeidsperioder og hvile. Timen kjøres på watt og med løypeprofil. For å få maks ut av denne timen anbefaler vi at du har vært på en «Finn ditt nivå» time i forkant, eller lagt inn en FTP verdi i MyWellness appen fra Technogym. Har du spørsmål om dette kontakt våre instruktører.

Spinning rullerende
Dette er timer der det varierer hvilke instruktører som har timene, og i innhold. Liker du variasjon er dette timene for deg!

  •  Fredager 17.30-18.25  (55 min) – Denne uka blir det Edyta som har denne timen fredag 13. oktober.
  • Søndager 10.00-10.55 (55 min)  – Denne timen er perfekt å kombinere med Yoga etterpå. Tonje har denne timen søndag 15. oktober

Løpetime intervaller
Onsdager 20.05-20.35 (30 min) 
Dette er intervallbasert time som gjennomføres  på tredemølle. Timen består av oppvarming, intervalltrening og nedtrapping. Du bestemmer selv hastighet og stigning på mølla. Denne timen passer godt for deg som liker å løpe, og ønsker å gjøre det sammen med andre. Husk å møte ferdig oppvarmet.  oppvarmet.

Aerobic og styrke basis – Toril
Onsdager 15.45-16.40 (55 min)
Timen veksler mellom styrke og kondisjon, bygd opp med oppvarming, styrkebolk, kondisjon , styrke og kondisjon. Avsluttes med uttøyning. Musikken er en blanding av litt gammelt og litt nytt. Dette er  en lavterskel time med trening for deg som vil komme i gang eller viderutvikle formen. Treningen inneholder ikke vanskelige trinn eller hopp – dette er en time som passer for de fleste.

Posted in Trening and tagged , , , , , , , , , .