Slide er en styrketime der du bruker kroppsvekten og sklimatter som belastning

Nye gruppetimer på timeplanen

Fra 30. oktober gjør vi noen endringer på gruppetimeplanen og du kan glede deg over disse nyhetene

Ut på tur – aldri sur! Tirsdager kl. 10.00 (45 min) – Ruth Kari 

  • Vi går fra Røykenbadet og ulike turer i nærmliljøet. Vi går i et behagelig tempo og prater underveis. Halveis stopper vi litt og trener litt balanse før vi fortsetter turen. Dette er en sosial og hyggelig tur!
  • Åpen for alle medlemmer på «bad» og «trening & bad»

Salsa/Zumba – Onsdager 17.45 (55 min)  Damara

Denne timen inneholder en kombinasjon av Salsa og Zumba. Perfekt for deg som elsker å latinamerikanske dansestiler!
Zumba inneholder kondisjonstrening inspirert av ulike typer latinamerikanske dansestiler. Salsa delen er ideell for deg som ikke har danset salsa før, eller som vil friske opp basestegene. Du lærer å bevege kroppen i takt med salsamusikken. Vi tar for oss føre/følge teknikk, enkle turer i par og kroppsbevegelse. Alt foregår i et rolig tempo.

Mer om Salsa kan du lese her: Salsa oppstod i Cuba på midten av 1970-tallet. Salsa utviklet seg fra tidligere danseformer som Son, Son Montuna, Cha Cha Cha og Mambo, som var populære i Cuba og andre deler av latin Amerika på den tiden. Salsa, som de fleste musikk sjangere, har gått igjennom mange forandringer gjennom årene og har integrert elementer fra Swing-dans og Hustle, likesom elementer av Afro-Kubanske og Afro-karibiske danser som Guaguanco og Pachanga. Det finnes ulike salsa stiler, blandt de mest populære i Norge finner man L.A- style. Det er noen kontroverser rundt opprinnelsen til ordet «salsa». Noen hevder at det var basert på et rop skreket av musikere mens de spilte musikken sin. Andre mener at begrepet ble skapt av plateselskaper i deres markedsføring av musikken. De valgte ordet «salsa» på grunn av dets krydrede og spennende konnotasjoner. Fortsatt er det andre som mener begrepet oppstod fordi salsa dans og musikk er en miks av ulike stiler, akkurat som en «salsa» eller «saus» i Latin Amerikanske land er en mikstur av ulike ingredienser.

Slide – Torsdager 18.00 (45 min) – Hege 
Dette er en styrketime som spesielt utfordrer kjernemuskulaturen. Øvelsene gjøres med bruk av egen kroppsvekt og sklimatter under hender, knær og tær. En øvelse flyter over i neste. En styrketime som passer for alle!
Alle timene er tilgjengelige i bookingen for gruppetimer https://www.roykenbadet.no/logg-inn/
Posted in Medlemskap, Trening, Ukategorisert and tagged , , , , , , , , .