Marielle Tysnes er ansatt som servicevert kafeteriaen på Røykenbadet

Marielle Tysnes er ansatt som servicevert i kafeteriaen på Røykenbadet

Marielle Tysnes er ansatt som servicevert i kafeteriaen på Røykenbadet


Navn:
 Marielle Tysnes
Alder: 25
Stilling: Servicevert i kafeteriaen

Litt om Marielle:
Jeg er opprinnelig fra Bødalen og flyttet til Røyken i 2015. Siden 2015 har jeg jobbet i kafébransjen og trives godt med å kunne arbeide med både mat og mennesker. Jeg er også glad i å lage mat hjemme og syns at god og næringsrik mat er en viktig del av hverdagen. På fritiden liker jeg å være sammen med familien, reise og oppleve nye spennende ting.

Hva gjør jobben På Røykenbadet spennende?
Jeg syntes det er utrolig spennende å få lov til å være med å forme den helt nye kaféen på Røykenbadet. Her er det fokus på alle slags mennesker og jeg håper folk er flinke til å bruke det flotte anlegget vi har fått.

Posted in Uncategorized.