Bli med på teknikkurs i styrketrening!

Gratis teknikkurs i styrketrening for ungdom for våre medlemmer.

Fra torsdag 27. april kl. 15.00-16.00 kjøres det gratis teknikkurs i styrketrening med frivekter for våre medlemmer. Kurset er rettet mot ungdom fra 15 år og oppover, og går over fire torsdager.

Instruktør på kursene er Ruth Kari Krokeide som har lang erfaring med trening og instruksjon i bruk av frivekter, i tillegg til en idrettsfaglig bakgrunn fra Norges Idrettshøyskole. Hun er også en del av landslaget i benkpress og skal i slutten av mai delta VM.

Innhold:
Kurset går over fire torsdager og hver kursdag har ulike temaer. Kurset har en kort teoridel og med nøye gjennomgang av teknikk og praktisk øving på øvelsene. Kurset gjennomføres i styrkerommet. Hver kursdag har 15 plasser. Påmeldingen skjer via våre hjemmesider og bookingsystemet for gruppetimer. Dersom du ikke har en bruker må du opprette dette ved å kontakte Røykenbadet sin resepsjon. Du må melde deg på en gang for hvert tema/kursdag.

Delta, vinn premier!
Blant deltakerne som deltar på alle fire kursmodulene trekker vi en vinner som får to gratisbilletter til Røykenbadet og en vinner som får 3 måneders gratis trening!

Dag 1: torsdag 27. april 2017
Tema: Styrketrening for bein 
Hovedfokus er øvelsene knebøy, utfall og markløft.

Dag 2: torsdag 04. mai 2017
Tema: Styrketrening for overkroppen.
Hovedfokuset er øvelser for rygg og bryst som roing, nedtrekk, hangups og benkpress.

Dag 3: torsdag 11. mai 2017
Tema: Styrketrening for overkroppen
Hovedfokuset er øvelser for armer og skuldre som skulderpress, bicepscurl, tricepspress.

Dag 4: Torsdag 18. mai 2017
Tema: Styrketrening for kjernemuskulaturen
Hovedfokuset er ulike øvelser som trener kjernemuskulaturen for magen og ryggen. Her lærer du mange andre øvelser enn vanlige situps og rygghev!

Påmelding:
Påmeldingen skjer via våre hjemmesider via bookingsystemet for gruppetimer, https://www.roykenbadet.no/logg-inn/Dersom du ikke har en bruker må du opprette dette ved å kontakte Røykenbadet sin resepsjon.

Ved spørsmål kontakt Ruth Kari Krokeide på ruthkari@roykenbadet.no eller 48 25 09 25.

Posted in Medlemskap, Trening and tagged , , , , , .