Endring i gruppetimeplanen

Booking av gruppetimer og venteliste

Her følger en liten forklaring av de viktigste bookingreglene.

Booking: 

  • Første mulige booking:  kl. 06.00 en uke før timen.
  • Siste mulige booking: 30 minutter før timen starter
  • Siste mulige avbooking: 60 minutter før timen starter

Venteliste 

Dersom en gruppetime er full kan du sette deg opp på venteliste. Dersom du får ledig plass blir du varslet per e-post. Det er ikke mulig å motta varselet på SMS.

Du kan bli booket inn på en gruppetime inntil 60 minutter før timen starter. 60 minutter før timen starter er også siste avbookingsmulighet. Man må derfor se på det å stå på venteliste som en påmelding til timen. Skal du ikke delta på timen må du også melde deg av ventelista for å være sikker på å unngå «No show». Da lar du også andre som ønsker å delta på time å rykke opp i ventelistekøen.

Hva om?

  • Jeg fikk plass på timen, men rakk ikke melde meg av innen fristen? Da må du ringe Røykenbadet for å kansellere bookingen.
  • Jeg fikk ikke plass på timen, men ønsker å delta. Finnnes det en mulighet?
    • 10 minutter før timen starter slettes alle bookinger som ikke er hentet ut i bookingkiosken. Er du sent ute til en time kan du risikere at noen «stjeler» plassen din.

 

No show

Du mottar No show når du ikke møter opp til en booket gruppetime, eller når du glemmer å trekke lapp på en time. No Show har ingen konsekvens før du har fått din 3. No show i løpet av 30 dager. Da mister man retten til å booke timer elektronisk i opp til 30 dager. Du kan fortsatt melde deg på time i bookingkiosken den aktuelle dagen.

Posted in Trening.