Bli med å sykle for en god sak!

Bli med på OL Marathon lørdag 17. februar!

Lørdag 17. Februar blir spinningmaraton på Røykenbadet. Wenche og Jeanett leder dere gjennom en lang og god treningsøkt til inntekt for Barnekreftforeningen. I løpet av timen får du også med deg langrenn og skiskyting på storskjerm!

Denne sommeren skal Jeanett  sykle fra Oslo til Paris med team Rynkeby til inntekt for forskning på barnekreft. Nå håper vi du vil hjelpe til både med trening og innsamling. Røykenbadet gir 100,- for hver deltaker og alle får en goodiebag. Håper du vil være med på en herlig treningsøkt for en god sak. Gi et bidrag til kreftsaken du også – pengene går uavkortet til Barnekreftforeningen.

Ved å følge denne linken kan du støtte barnekreftforeningen, uavhengig om du skal sykle eller ikke. Vi oppfordrer alle som skal sykle til å få venner og bekjente til å sponse med valgfritt beløp per mil du sykler på lørdag!

http://minaksjon.barnekreftforeningen.no/forskning/5-7956?v=20180209214354&justEdited=true

Fakta om Team Rynkeby:

Team Rynkeby – God Morgen startet i Danmark i 2002 og er etter flere år blitt et nordisk frivillinghetsinitiativ der lag fra hele Norden trener og sykler til Paris til inntekt for barn med alvorlig sykdom. Idag består Team Rynkeby av 1900 mosjonssyklister og 450 hjelpere fordelt på 48 lokale lag fra hele Norden. Siden oppstarten i 2002 har initiativet samlet inn flere hundre millioner. 16 millioner fra Norge bare i fjor. Jeanetts hovedarbeidsgiver, PwC, sponser initiativet med 50.000,- iår, men ikke bare det. For å samle inn enda mer – og for å følge initiativet på nært hold – ville de ha med en egen syklist på laget. Jeanett ble spurt og svarte umiddelbart ja. Nå trenger hun vår hjelp til både opptrening og innsamling til en god sak. Meld deg på førstkommende lørdag!!

Posted in Trening and tagged , , , , , , , , , .