Siste klatrekurs for sesongen på søndag!

Bli med på sesongens siste klatrekurs!

Søndag 04. november arrangeres høstens siste topptaukurs. Ønsker du å lære å klatre og sikre på topptau er dette siste kursmulighet for sesongen. Påmelding gjør du her: https://roykenbadet.brponline.se/#/events

Dette er et nybegynnerkurs og passer for personer som ikke har klatret tidligere, eller som bare har vært gjennom en kort innføring og som ønsker å lære å sikre og klatre. Det stilles ingen krav til forkunnskaper.

Nedre aldersgrense for deltagelse er 13 år. For personer under 16 år anbefaler vi at det også er med en voksen på kurset.

På kurset gjennomgår vi nødvendig klatreutstyr, sikringsteknikker, sikringskjeden, topptauklatring og farene ved klatring. På siste delen av kursdagen kan man gå opp til topptaukortprøver. Kursdeltakere som viser tilstrekkelig kompetanse på prøven får kompetanse til å sikre på topptau.

Kursdeltakere som består denne får kompetansen til å sikre på topptau. Påmelding og betaling gjøres her: https://roykenbadet.brponline.se/#/events

Har du spørsmål om klatrekursene kan du kontakte Cecilia Håkonsen i Røyken og Hurum klatreklubb kurs@rhkk.no

Kurset koster 790 kroner og dekker inngang, leie av utstyr, kursavgift samt to drop inn billetter til klatreveggen på Røykenbadet som kan brukes i etterkant av kurset.

Posted in Klatring and tagged , , , , , , , , , , .