Bli med på PT dager 11.-13. februar

Bli med på PT dager 11.-13. februar

Den 11.-13. februar arrangerer Røykenbadet på nytt «PT dager».

Disse dagene kan du:

  • Kjøpe PT timer til rabattert pris. Kjøper du PT timer mellom 11.-13. februar får du 10 % rabatt!

 

  • Booke en gratis PT time (30 minutter) Bestill her!
    • Dette gir deg en liten smakebit på hvordan det er å trene med PT. På 30 minutter lærer du noen øvelser og får gode tips til treningen din. Ønsker du et fult program bør man kjøpe noen PT timer i tillegg

 

  • Booke en gratis PT time i vann (30 minutter) Bestill her!
    •  Timen kan bookes av både barn og voksen som vil lære å svømme, eller forbedre sine svømmeferdigheter. Dette gir deg en liten smakebit på hvordan det er å trene med PT. I løpet av denne timen får du gode tips på hva du bør jobbe med videre for å forbedre svømmeteknikken.
    • Timene kan bookes av alle. For å delta på PT timer på treningssenteret må deltakeren minimum være fylt 15 år. PT timer i vann kan bookes av både barn og voksne. Dersom du ikke er medlem ved Røykenbadet må man kjøpe inngangsbillett før timen.

Før du går til din PT time må du hente ut en liten kvitteringslapp i vår bookingkiosk i resepsjonen (slik som på gruppetimer). Dersom du ikke er medlem må du henvende deg til vår resepsjonist. Denne lappen tar du med og gir til instruktøren.

Møt opp til din PT time minst 5 minutter før timen. For timer på treningssenteret møter du rett utenfor inngangsporten, og for timer i svømmehallen møter du rett utenfor inngangen til dusjene.

Mer om våre Personlige Trenere kan du lese her.

Posted in Trening and tagged , , , , , .