Beskrivelse av gruppetimer våren 2017

 

Timeplan-roykenbadet

Timeplan i PDF: timeplan-roykenbadet-21-01-2017

Hvem kan delta? 

Medlemmer på trening & bad har fri tilgang på gruppetimer på land og i vann. Medlemmer på bad kan benytte seg av alle gruppetimer er vann. Har du klippekort på bad kan du delta på en gruppetime i vann dersom det er ledig plass.

Påmelding: 

Fra oppstart vil det bli manuell påmelding ved til resepsjonen ved oppmøte før timen starter. Her gjelder førstemann til mølla. Etterhvert vil vi få et elektronisk påmeldingsystem der du kan melde deg på via nett. Personer med klippekort på bad kan kun melde seg på timer i vann ved oppmøte i resepsjonen, og kan delta dersom det er ledige plasser. Medlemmer på bad eller trening & bad har førsterett.

Hvilke gruppetimer? 

Røykenbadet vil tilby et bredt spekter av gruppetimer på ulike tidspunkt på dagen. Her følger en kort beskrivelse av de ulike timene.

Spinning:

Spinning 1: Dette er en time for deg som er ganske ny på spinning. Her vil instruktøren gå ekstra igjennom innstilling av sykkel og teknikk, og dette er en lettere time enn spinning 2.

Spinning 2: Denne timen passer for deg som har vært litt på spinning og som ønsker en litt tøffere time enn spinning 1. Innholdet i disse timene varierer mellom ulike former for kondisjonstrening som intervaller, terskeltrening og styrketråkk

Spinning intervall: Denne timen passer for deg som har vært på spinning tidligere og ønsker en tøff time. Hoveddelen av timen vil være intervaller av ulik lengde og intensitet.

Godt voksen spinning: Dette er spinning spesielt tilpasset godt voksne og med redusert tid i stående stilling. Timen er også åpen for andre grupper.

 

Styrke og kondisjon

Kross trening: Denne timen passer for deg som ønsker styrke og kondisjon i samme økt. Timen har mange varierte øvelser med mange repetisjoner og relativt korte pauser. Timen passer for deg som har trent litt fra før.

Stor ball: På denne timen benyttes store fitnessballer til morsom og utfordrende intervaller med styrke, kondisjonstrening, balanse og kjernemuskulatur. Dette er en morsom time til musikk som passer for alle.

Sirkeltrening: På sirkeltrening vil du rullere mellom ulike øvelser slik at du får trent hele kroppen på en effektiv måte. Øvelsene kan tilpasses ulike nivåer, slik at det passer for de fleste.

 

Styrke

Conditioning and core: Dette er en tyngre styrketime som passer for deg som har trent litt styrke tidligere. Hovedfokuset ligger på øvelser med frivekter og mellom 8-12 repetisjoner. NB! Møt ferdig oppvarmet!

Slyngetrening: Dette er en time med morsom, utfordrende og effektiv styrketrening som spesielt utfordrer kjernemuskulaturen. Vanskeliggraden kan enkelt justeres slik at dette blir en time som passer for de fleste!

 

Dans og trinntimer:

Zumba: Dette er en time med dans og kondisjonstrening inspirert av ulike typer latinamerikanske dansestiler. Liker du å danse så er dette timen for deg!

Step/Styrke: Dette er en trinntime der det veksles mellom kondisjon og styrkeøvelser på stepkasser som passer for de fleste.

Aerobic Dance: Dette er en kondisjonstime med enkle trinn som passer for de fleste.

Godt voksen Saltrening: Dette er en time til musikk der vi trener kondisjon, styrke, bevegelighet og balanse. Fokus på funksjonelle øvelser for dagliglivet. Dette er en time uten hopp, rettet mot godt voksne, men andre er også velkommen!

 

Body and mind:

Yoga: Dette er en time med flow yoga, en dynamisk og ganske fysisk yoga time til musikk. Her jobbes det med bevegelighet, pust, kjernemuskulatur, balanse og avspenning. Dette er time som kan tilpasses form og alder.

Pilates: Rolig time med fokus på styrke av kjernemuskulatur med egen kroppsvekt. Passer for de fleste.

 

Trening i vann

Aquafitness: Dette er timer i vann til musikk der du får trent kondisjon, styrke og bevegelighet. Trening i vann er spesielt fin trening for deg som har en utfordring med muskel eller leddplager, da det er effektiv og skånsom trening som passer for de fleste.

Aqua Zumba: Vil du trene i vann og elsker å danse? Da er Aqua Zumba timen for deg! Dette er morsom og effektiv trening til latinamerikanske rytmer. Trening i vann er spesielt fin trening for deg som har en utfordring med muskel eller leddplager, da det er effektiv og skånsom trening.

 

Rullerende timer

Dette er timer som vil rullere med ulike instruktører og innhold på timeplanen. Ønsker du mye variasjon er dette timene for deg!

 

Posted in Trening.