Fasade Røykenbadet

Badet er åpent, men kafeteriaen er stengt

ÅPENT: Røykenbadet er fortsatt åpent men har valgt å stenge kafeområdene for opphold grunnet økt smittefare. Vi opprettholder enkel servering fra resepsjonssiden mens det i svømmehallen stenges for servering. Dette betyr også at alle bestilte badebursdager kanselleres inntil videre. Asker kommune vurderer situasjonen løpende og det kan fort bli aktuelt å stenge Røykenbadet for enkelte målgrupper som et ytterligere tiltak mot smittespredning. Dette vil vi fortløpende informere om her på facebook og på vår hjemmeside.

Vi har helt siden korona-utbruddet vært bevisst på å følge myndighetenes råd, ikke minst om personlig hygiene med håndvask og ved eventuell hoste. Vi henstiller til alle som måtte være i tvil om egen helsesituasjon, å avstå fra å oppsøke offentlige områder det være seg svømmehall, treningssenter eller klatreanlegget.
Å bade er i seg selv trygt. Bassengene har strenge krav til renhet. Bruken av klor i drikkevann og bassengvann bidrar til god sikkerhet i forhold smittespredning.

Posted in Hovedsak and tagged , , .