Tren hjemme

Treningsvideoer

Tren med Røykenbadet!

Selv om vi må holde stengt ønsker vi å bidra til at du er aktiv og holder på formen. Derfor har vi filmet 6 ulike gruppetimer som du kan trene til hjemme. Timene/videoene er åpne for alle så du må gjerne dele linken med dine venner. Timene krever lite utstyr og skal være enkle å følge, både for nybegynnere og viderekomne.

Styrketrening 55 min

En styrketime som passer for alle. Du trenger kun en stol og to vannflasker (eller lign. som du kan benytte som vekter) og matte er kjekt å ha. På 55 minutter får du trent hele kroppen. Å ha en flaske med drikke tilgjengelig er alltid en god ide!

Styrke 70 minutter

En tøff styrkeutfordring for deg har trent styrke tidligere. Du trenger to stoler, to stor vannflasker som vekter. Matte/teppe kan være kjekt. Å ha en flaske med drikke tilgjengelig er alltid en god ide!

Tabata 45 minutter

Dette er en intervallbasert time der man jobber i 20 sekunder – 10 sekunders pause, og gjentar samme øvelse 4-8 ganger. Du bestemmer selv intensiteten på øvelsene, men timen vil utfordre din styrke og kondisjon. Til timen trenger du en matte. Å ha en flaske med drikke tilgjengelig er alltid en god ide!

Yoga Yin 60 min

Yin-inspirert yogatime hvor vi i et rolig tempo går dypt inn i tøyinger. Krever ingen erfaring med Yoga, og passer godt for dem som ønsker en mer fleksibel kropp. Du trenger en matte til denne timen.  Å ha en flaske med drikke tilgjengelig er alltid en god ide!

Yoga slow flow 60 min

Dette er en time med flow yoga, en dynamisk og ganske fysisk yoga time til musikk. Her jobbes det med bevegelighet, pust, kjernemuskulatur, balanse og avspenning. Dette er en time som kan tilpasses form og alder, og er spesielt rettet mot en eldre målgruppe.

Zumba (55)

Dette er en time med dans og kondisjonstrening inspirert av ulike typer latinamerikanske dansestiler. Liker du å danse så er dette timen for deg!