Babysvømming

Neste kursrunde starter i uke 35.

Gå til påmelding

Vi minner om at for alle kurs er betalingen todelt dersom man ikke er medlem ved Røykenbadet. Første del betales ved påmelding, den siste delen av kursavgiften betales ved å kjøpe et klippekort på 10 klipp i resepsjonen. Se vår prisliste her: Priser svømmekurs Røykenbadet

Her finner du info om babysvømming og andre kurs for barn/foresatte. Ønsker du info om våre svømmekurs generelt, gå til denne siden.

Hvilket kurs passer for meg og mitt barn?

Lurer du på hvilket kurs som passer for deg eller ditt barn? Da kan du få hjelp av dette dokumentet: Velg riktig svømmekurs

Kurstilbud babysvømming

Nedenfor finner du listen over kurs vi arrangerer for babyer og småbarn opp til 2 år fra april  2018.

Babysvømming 8 uker – 6 mnd nybegynner
Dette er et nybegynnerkurs i babysvømming og passer for babyer mellom 8 uker og 6 mnd. Kurset fokuserer på sangleker og øvelser som gjør at barnet skal bli kjent med vannet. Både baby og forelderen skal bli trygge i vann. Barnet lærer ulike aktiviteter og bevegelser i vannet, og alt foregår i samspill mellom forelder og barn. Når barnet er klar for det begynner vi å øve på dykking. All læring gjøres ved hjelp av morsomme leker og sanger.

Babysvømming 6 mnd – 12 mnd nybegynner
Dette er et nybegynnerkurs i babysvømming og passer for barn mellom 6 mnd og 1 år som ikke har deltatt på babysvømming tidligere. Kurset fokuserer på sangleker og øvelser som gjør at barnet skal bli kjent med vannet. Både baby og forelderen skal bli trygge i vann. Barnet lærer ulike aktiviteter i vannet, og alt foregår i samspill mellom foreldre og barn. Når barnet er klar for det begynner vi å øve på dykking. All læring gjøres ved hjelp av morsomme leker og sanger.

Babysvømming 6 mnd – 12 mnd videregående
Dette er et videregående kurs i babysvømming som passer for barn mellom 6 mnd – 12 mnd som har deltatt på babysvømming tidligere. På dette kurset jobber vi videre med vanntilvenning og at barna og at barna skal trives i vannet. I tillegg bygges det videre på øvelser som stimulerer barnas balanse, koordinasjon og romorientering. Barna vil også lære enkle selvbergingsøvelser. All læring gjøres ved hjelp av morsomme leker og sanger.

Babysvømming 1-2 år videregående babysvømming
Dette er et videregående kurs i babysvømming som passer for barn mellom 1 og 2 år som har deltatt på babysvømming tidligere. På dette kurset jobber vi videre med vanntilvenning og at barna og at barna skal trives i vannet. Vi jobber videre med dykkingen og barna lærer å forflytte seg i vann gjennom øvelser som stimulerer barnas koordinasjon. Barna vil også lære enkle selvbergingsøvelser på dette kurset. All læring gjøres ved hjelp av morsomme leker og sanger.

Finner du ikke kurs for deg/ditt barn?

Fyller ditt barn 7 år i 2017 skal gå et høyere kurstrinn enn Nivå 3 (Selunge, sel osv) ? Da må dere kontakte IL ROS Svømming for kurs på svomming@ilros.no. For å sette deg på venteliste til deres kurs gå inn på http://www.tryggivann.no

Prisliste:

Prisliste for svømmekurs finner du her: Pris svømmekurs 01.01.18

*Med forbehold om trykkfeil og endringer. Vi minner om at minst halvparten av kursplassene må være fylt opp for at kurset skal gjennomføres.

Når arrangeres kurs babysvømming? 

Onsdager uke 35-45

Babysvømming 8 uker – 6 mnd fra 13.15-13.45
Babysvømming 6 mnd – 12 mnd nybegynner fra 13.50-14.20
Babysvømming 6 mnd – 12 mnd videregående fra 14.25-14.55
Babysvømming 6-12 mnd videregående 15.00-15.30
Babysvømming 1-2 år15.35-16.05