Helene Ingjertha Rønning er ansatt som servicevert ved Røykenbadet

Helene Ingjertha Rønning er ansatt som servicevert på Røykenbadet

Helene Ingjertha Rønning

Navn: Helene Ingjertha Rønning
Alder: 53 år
Stilling: Servicevert

Litt om Helene:
For 20 år siden jeg flyttet til Røyken. Her trives jeg sammen med min sønn, og familien bor ikke  så veldig langt unna. Jeg verdsetter høyt den nydelige kystlinjen og flotte utmarken som vi bor i, og tilbringer mye tid her, både til fots, på sykkel og på ski. I tillegg trener jeg styrke noen ganger i uken , noe jeg har stort utbytte av. I mitt yrkesaktive liv har jeg stort sett arbeidet som sekretær/resepsjonist, men også jobbet som pleieassistent, barnehageassistent og flyvertinne.

Hva gjør jobben ved Røykenbadet spennende?
Røykenbadet er en fantastisk mulighet for alle til å være aktive, uansett alder og funksjonsevne. Vi mennesker er ikke skapt til å sitte stille, og nå får vårt distrikt et sted hvor vi kan være i bevegelse. Her kan vi finne glede og helse ved svømming, badelek, klatring og trening i forskjellige former. Det er veldig inspirerende å få være med på å drive et sted som skal motivere til variert fysisk aktivitet.

Posted in Røykenbadets ansatte.