Aktiviteter/arrangementer på treningssenteret

Her ser du en liste over planlagte aktiviteter eller arrangement som kommer i tillegg til våre vanlige aktiviteter. Dette kan være kurs, spinnmarathon eller spesielle aktiviteter i forbindelse med merkedager/høytider. Disse aktivitetene kan bookes via våre hjemmesider https://roykenbadet.brponline.se/#/groupactivitieseller appen Røykenbadet en uke før arrangementet starter.

 

Onsdag 14. februar 19.00-19.55 – Valentinspinn

Vi kjører en egen spinningtime for å feire kjærlighetens dag. Ta med deg noen du er glad i, og bli med på 55 minutter med herlig spinning!

Torsdag 15. februar – Gratis teknikkurs i styrketrening!

Vil du bli bedre på å bruke frivekter? Bli med på teknikkurs! Torsdag 15. februar kl. 16.30-17.30 kjøres det gratis teknikkurs i styrketrening med frivekter for våre medlemmer. Kurset er rettet mot ungdom fra 15 år og oppover som vil lære mer om styrketrening og teknikk. Kurset går over fire ganger, (15.02, 22.02,08.03 og 15.03). Hver gang tar for seg styrketrening for hver ulike deler av kroppen.

Instruktør: Fredrik Hovde Pedersen

Delta, vinn flott premier!
Blant deltakerne som deltar på alle fire kursmodulene og som gjennomfører e – læringen til Antidoping Norge er med i trekningen av  fem gratis PT timer!

Påmelding og mer informasjon:
Påmeldingen skjer via våre hjemmesider via bookingsystemet for gruppetimer, eller via appen «Røykenbadet».

Brukernavn: din epost. Passord: Fødselsdato ddmmåå

Spørsmål? Kontakt Fredrik Hovde Pedersen på epost: fredrik.h.pedersen@hotmail.com

 

Lørdag 17. februar – Spinningmarathon 10.00-13.00

Røykenbadet arrangerer tre timers spinningmarathon til inntekt for barnekreftforeningen! For hver deltaker på timen sponser Røykenbadet 100,- kroner som går direkte til barnekreftforeningen. Vi oppfordrer deg til å møte opp og sykle for en god sak! Alle som deltar får en goodiebag og det serveres frukt og nøtter underveis. Velkommen til et supert marathon med Wenche og Jeanett!