Timeplanen for gruppetimene er klar!

timeplan-gruppetimer-apning-2017

Røykenbadets varierte og spennende timeplan er klar. Vi kjører gruppetimer på land og i vann, morgen, formiddag og kveld! Velkommen til oss!

Er timeplanen uklar – prøv å åpne den i en annen nettleser som Google Crome eller Microsoft Edge!

Posted in Uncategorized.

6 Comments

 1. Hei!

  Jeg er en eldre dame fra Drammen som kunne tenke meg å trene Aquafitness en gang i uken. Jeg trener ellers styrke og kondisjon tre dager i uken, men kunne tenke meg å bytte ut en av dem med bassengtrening.
  Jeg har to spørsmål:
  – Vil det være mulig å få en testtime før jeg eventuelt melder meg på fast?
  – Vil dere ha en betalingsordning med klippekort?

 2. Hei! Ser frem til at Røykenbadet åpner på ny-året! Vil det bli noen timer på ettermiddagen? Fredagstrening (eller en annen dag) rett etter jobb kunne vært fint?

  • Hei.

   De aller fleste timene våre går på kveld. Hvis det var vanskelig å lese timeplanen må den åpnes i en annen nettleser enn Internett Explorer, da fungerer den fint. Foreløbig går første time kl. 17.30 på fredag, men er etterspørselen stor nok vil det komme timer rett etter jobb.

 3. Hei
  Har dere en oversikt over hva de enkelte gruppe timene går ut på?
  Forklaring på timene og lignende.

Comments are closed.